Hopp til innhold

Kjøp bærekraftig

Vi forstår bærekraftige, offentlige anskaffelser av mat- og cateringstjenester som en arbeidsmåte der innkjøpene skaper verdi ikke bare for organisasjonen selv, men også for miljøet, (den lokale) økonomien og (lokal)samfunnet.

Toggle menu
  • Møt noen av deltakerne
  • Om prosjektet
  • Eksempler på kortreist mat
  • Leseliste

Leseliste

  • Cookbook for systems change – Nordic innovation strategies for sustainable food systems (norden.org)
  • On-campus food environment, purchase behaviours, preferences and opinions in a Norwegian university community (cambridge.org)

Stikkord

anskaffelsesregelverk Bier Bærekraft bærekraftig Grønnsaker konkurranse kortreist matglede offentlige innkjøp Visjon

Siste innlegg

  • Motarbeider staten bærekraftige innkjøp?
  • Hvordan kan matinnkjøpene i det offentlige bli mer bærekraftige?
  • På vei til mer bærekraftig mat ved OsloMet
  • Med bier på taket og tomater i vinduene
  • Lokal og sunn mat på Blå resept

Siste tweets

Tweets by matforskning

© 2023 Kjøp bærekraftig. Proudly powered by Sydney