Blogg for matematikkdidaktikk?

Fagmiljøet i matematikkdidaktikk ved OsloMet – storbyuniversitetet består av over 30 ansatte. Hvert år underviser vi mange hundre vordende lærere, vi står for videre- og etterutdanning, vi forsker på matematikkundervisning sammen med matematikklærere og vi publiserer mye – både forskning og populærvitenskapelig litteratur. Men er det enkelt å få vite hva vi holder på med? Er vi synlige nok for verden? Er vi synlige nok for hverandre?

Denne bloggen skal bidra til å synliggjøre noe av det vi gjør – og vi vil også bruke den til å invitere til samarbeid, når vi har stillinger vi vil at du skal søke på, når vi trenger informanter til forskningen vår eller når vi trenger medforfattere til antologier – og mye annet.

Bloggen blir til mens vi går. Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *