Ph.D position in INTEGRATE

Do you want to be our colleague? INTEGRATE is seeking a new Ph.D-candidate candidate with a relevant background, for example, Sociology, Political Science, Public Administration, Organisation Science, Health Sciences, or Social Work.

The position belongs to the ‘Organizing for Outcome’ – O4O – project funded by the Research Council of Norway. The position is located at OsloMet’s Centre for the Study of Professions (SPS). Read more about the position HERE. The application deadline is 15.09.2020.

Spread the good news to potential candidates!


Har du lyst til å bli vår kollega? Vi søker en stipendiat til prosjektet ‘Organizing for Outcome’ – O4O med relevant bakgrunn i for eksempel sosiologi, statsvitenskap, offentlig administrasjon, organisasjonsvitenskap, helsefag eller sosialt arbeid.

Arbeidssted Senter for profesjonsstudier (SPS) på OsloMet. Du kan lese mer om stillingen HER. Søknadsfrist 15.09.2020.

Spre gjerne til aktuelle kandidater!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *