Forskergruppemedlem mottok Leon Jarners Minnefond forskningspris

Leon Jarners Minnefond forskningspris på 75 000,- til et forskningsprosjekt om demenssykdommer, personer med demens eller pårørende ble i desember 2019 tildelt førsteamanuensis Alka R. Goyal, fra forskergruppa Aldring, helse og velferd ved OsloMet – Storbyuniversitetet.

 

Prisen ble delt ut i forbindelse med Demensdagene, som arrangeres hvert år i desember. Hun mottok prisen for sitt doktogradsarbeid «Angst hos personer med demens: En vanlig, men uidentifisert og undervurdert tilstand». I dette har fokus vært å få på plass et norsk valid kartleggingsverktøy for å skille ut angst som en enkelt tilstand fra andre nevropsykiatriske symptomer og tilstander hos personer boende i sykehjem.

Gratulerer så mye!!

Les mer her:

https://www.aldringoghelse.no/alle-artikler/overveldet-og-takknemlig/

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *