Påminnelse: ditt bidrag ønskes i utvikling av nytt EVA-skjema for analyse av kroppsfunksjoner

Hei, så du innlegget i juni?

«Som et ledd i videreutvikling og kvalitetssikring av EVA-systemet iverksettes nå et arbeid for å utvikle vurderingsskjemaer som relaterer til kroppsfunksjoner som underbygger utførelse. I forbindelse med dette ønsker vi å samle ergoterapeuters synspunkter om de sentrale funksjoner som vurderes i ergoterapeutisk kartlegging.»

hvis du har allerede svarte – tusen takk, hvis ikke – nå har du en sjanse til. Desto flere som svarer desto bedre. Individuelt svar (vi vil få frem brede i meninger) . Gjør det nå, i alle fall inne fristen ONSDAG 6/9.

https://nettskjema.uio.no/answer/84267.html

På forhånd takk
Brian, Ellen og Lene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *