Nytt skjema: Analyse av kroppsfunksjoner anvendt i en aktivitet

Endelig foreligger EVA skjema for analyse av kroppsfunksjoner! Takk for alle bidrag i denne prosessen til dere som deltok i vår online survey og dere som var med på arbeidsseminaret våren 2018. I utvikling av skjemaet har vi valgt å begrense antall funksjonsbegrep for å imøtekomme klinisk anvendbarhet i en travel hverdag. Skjemaet er tenkt som en generell screening som kan bidra til å avdekke områder som kan undersøkes nærmere. VIKTIG: skjemaet er et supplement til EVA skjema for analyse av ferdigheter i aktivitetsutførelse.

Skjemaet finnes i to versjoner – den kliniske versjonen og en utvidet versjon som inkluderer koder knyttet til ICF klassifisering og er tenkt til pedagogisk bruk i utdanning og opplæring.

Last ned:

eva-2018-kroppsfunksjoner

eva-2018-kroppsfunksjoner-utvidet pedagogisk versjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *