Prosjektledelse
Prosjektet ledes av sosiolog (dr.polit) og forsker Annechen Bahr Bugge ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet – storbyuniversitet, og er et samarbeid med fire norske og tre utenlandske forskningsinstitusjoner, og 20 partnere som representerer hele verdikjeden.
Annechen Bahr Bugge Annechen Bahr Bugge – OsloMet
Institusjoner
Forbruksforskningsinstituttet SIFO – OsloMet
Nasjonalbiblioteket | Gratis bøker på nett | Aviser | Musikk | Bilder | Tidsskrift (nb.no)
Institutt for Markedsføring | BI
Høgskulen på Vestlandet (HVL), Reiselivsledelse Reiselivsledelse – Høgskulen på Vestlandet (hvl.no)
Lunds Universitet, Institutt for kulturvetenskaper www.kultur.lu.se | Institutionen för kulturvetenskaper
Det grønne museum Det Grønne Museum (detgroennemuseum.dk)
Koszalin University of Techology, Faculty of Economic Sciences https://www.tu.koszalin.pl/eng
HANEN næringsorganisasjonen for bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i NorgeUtforsk – HANEN.no
Vi får folk til å velge norsk mat – Matmerk
Hjem – Næringshagene i Norge (nhnett.no)
Opplysningskontoret for brød og korn – OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN (brodogkorn.no)
Velkommen til Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no)
MatPrat | Oppskrifter for hele familien – MatPrat
Anno – Museene i Hedmark (annomuseum.no)
Østfoldmuseene – Vi fornyer og forundrer! (ostfoldmuseene.no)
Årets kokk AkademietAkademiet – Bocuse’dOr Norge
Electrolux Professional – Storkjøkken, vaskeri og profesjonelle løsninger
Arbeidspakkeledere og deltakere
Inger Johanne Lyngø, SIFO
Ragnhild Hutcinson, SIFO
Thomas Hansen, Tidvis
Hege Stensrud Høsøien, NB
Marthe Glad, NB
Helene Maristuen, HVL
Arne Sørvig, Bocuse
Nina Veflen, Bi
Carlos Velasco, Bi
Bernt Bucher-Johannessen, Hanen
Lisbeth Michelsen, 15sekunder
Vaidas Misunas, 15sekunder
Aase Seglem Larsen, 15sekunder
Håkan Jönsson Håkan Jönsson | Institutionen för kulturvetenskaper (lu.se)
Bettina Buhl
Kristina Skåden, Maihaugen
Marianne Løken, Østfoldmuseene
Erik Tresselt, Østfoldmuseene
Bjørn Sverre Hol Haugen, Anno
Dorota Janiszewska, Koszalin
Referansegruppe
Cesilie Aurbakken, Norges Bygdekvinnelag
Nina Sundquist, Matmerk (nå Stiftelsen Norsk Mat)
Eivind Haalien, NorgesGruppen, lokalmat
Tone Ranheim, Næringshagene Norge
Torunn Nordbø, Brød og korn
Ida Berg Hauge, Melk.no
Marthe Bogerud, Matprat.no
Anne Zondag, Matprat.no
Guttorm Rebnes, Frukt.no
Harald Osa, Bama International
Gunnar Sagstuen, Røyland Gård
Olav Lie-Nilsen, Thorbjørnrud
Tom Victor Gausdal, Akademiet Årets kokk
Frode Rønne Malmø, Mathallen
Knut Johannessen, Electrolux
Anne Cathrine Whist, Tine