Prosjektdeltakere

Prosjektledelse

Prosjektet ledes av sosiolog (dr.polit) og forsker Annechen Bahr Bugge ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet – storbyuniversitet, og er et samarbeid med fire norske og tre utenlandske forskningsinstitusjoner, og 20 partnere som representerer hele verdikjeden.

Annechen Bahr Bugge Annechen Bahr Bugge – OsloMet

Institusjoner

Forbruksforskningsinstituttet SIFO – OsloMet

Nasjonalbiblioteket | Gratis bøker på nett | Aviser | Musikk | Bilder | Tidsskrift (nb.no)

Institutt for Markedsføring | BI

Høgskulen på Vestlandet (HVL), Reiselivsledelse Reiselivsledelse – Høgskulen på Vestlandet (hvl.no)

Lunds Universitet, Institutt for kulturvetenskaper www.kultur.lu.se | Institutionen för kulturvetenskaper

Det grønne museum Det Grønne Museum (detgroennemuseum.dk)

Koszalin University of Techology, Faculty of Economic Sciences https://www.tu.koszalin.pl/eng

Bocuse d’Or Norge

Tidvis

HOME | 15sekunder

HANEN næringsorganisasjonen for bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i NorgeUtforsk – HANEN.no

Lokalmat – NorgesGruppen

Forside | Bygdekvinnelaget

Vi får folk til å velge norsk mat – Matmerk

Hjem – Næringshagene i Norge (nhnett.no)

Opplysningskontoret for brød og korn – OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN (brodogkorn.no)

Velkommen til Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no)

Startside | FRUKT.no

MatPrat | Oppskrifter for hele familien – MatPrat

Maihaugen – Maihaugen

Anno – Museene i Hedmark (annomuseum.no)

Østfoldmuseene – Vi fornyer og forundrer! (ostfoldmuseene.no)

Oppskrifter | Bama

Årets kokk AkademietAkademiet – Bocuse’dOr Norge

https://www.thorbjornrudhotell.no

Electrolux Professional – Storkjøkken, vaskeri og profesjonelle løsninger

https://www.thorbjornrudhotell.no

TINE.no

https://www.thorbjornrudhotell.no

Lokalmat – Røyland Gård AS

Arbeidspakkeledere og deltakere

Inger Johanne Lyngø, SIFO

Ragnhild Hutcinson, SIFO

Thomas Hansen, Tidvis

Hege Stensrud Høsøien, NB

Marthe Glad, NB

Helene Maristuen, HVL

Arne Sørvig, Bocuse

Nina Veflen, Bi

Carlos Velasco, Bi

Bernt Bucher-Johannessen, Hanen

Lisbeth Michelsen, 15sekunder

Vaidas Misunas, 15sekunder

Aase Seglem Larsen, 15sekunder

Håkan Jönsson Håkan Jönsson | Institutionen för kulturvetenskaper (lu.se)

Bettina Buhl

Kristina Skåden, Maihaugen

Marianne Løken, Østfoldmuseene

Erik Tresselt, Østfoldmuseene

Bjørn Sverre Hol Haugen, Anno

Dorota Janiszewska, Koszalin

Referansegruppe

Cesilie Aurbakken, Norges Bygdekvinnelag

Nina Sundquist, Matmerk (nå Stiftelsen Norsk Mat)

Eivind Haalien, NorgesGruppen, lokalmat

Tone Ranheim, Næringshagene Norge

Torunn Nordbø, Brød og korn

Ida Berg Hauge, Melk.no

Marthe Bogerud, Matprat.no

Anne Zondag, Matprat.no

Guttorm Rebnes, Frukt.no

Harald Osa, Bama International

Gunnar Sagstuen, Røyland Gård

Olav Lie-Nilsen, Thorbjørnrud

Tom Victor Gausdal, Akademiet Årets kokk

Frode Rønne Malmø, Mathallen

Knut Johannessen, Electrolux

Anne Cathrine Whist, Tine