CEDIC Talks #10-2022: «Hvordan tilrettelegge for digital transformasjon i offentlig sektor?» av Professor Markus Michaelsen Bugge fra TIK-senteret på UiO

Er offentlig sektor rigget for det grønne skiftet?

Med utgangspunkt i egen forskning på innovasjon i avfallshåndteringssektoren, vil TIK-forsker Markus Michaelsen Bugge fra Universitetet i Oslo løfte frem noen generelle problemstillinger om digitalisering og innovasjon i offentlig sektor – og drøfte hvilke forutsetninger som ligger til grunn for digital transformasjon i sektoren. 

I seminarrekken CEDIC Talks ønsker vi å utvide kunnskapen om de sosiale konsekvensene av digitaliseringen gjennom å invitere aktuelle forskere og aktører fra ulike land og forskningsfelt. I denne utgaven vil nettopp Bugge fra senteret for Teknologi, innovasjon og kultur (TIK) ved Universitetet i Oslo dele funn og betraktninger basert på sin forskning. Gjennom sine forskningsprosjekter, ønsker Bugge å bidra til bedre forståelse av hvordan moderne økonomier og samfunn utvikles gjennom teknologi og innovasjon. Om dagen er han spesielt aktiv i prosjekter som knyttet til temaer som reduksjon av matsvinn, innovativ avfallslogistikk, men også digitaliseringen av utdanningssektoren.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen