Kategorier
Forskning Master i Ergoterapi Utdanning Utveksling

Er master med spesialisering i ergoterapi noe for deg?

Unni Sveen har nettopp vært på samling med masterstudentene i ergoterapi som for tiden jobber med masteroppgaven sin. Hun forteller: «vi er så godt fornøyde med masterstudentene og hvordan de jobber! Det er mange spennende temaer; som for eksempel daglige aktiviteter hos barn med CP, hvordan ergoterapeuter jobber innen psykisk helse med såkalte FACT-team, om […]

Unni Sveen leder spesialisering i ergoterapi ved master i helsevitenskap på OsloMet

Unni Sveen har nettopp vært på samling med masterstudentene i ergoterapi som for tiden jobber med masteroppgaven sin. Hun forteller: «vi er så godt fornøyde med masterstudentene og hvordan de jobber! Det er mange spennende temaer; som for eksempel daglige aktiviteter hos barn med CP, hvordan ergoterapeuter jobber innen psykisk helse med såkalte FACT-team, om ergoterapeuters arbeid innen hverdgasrehabilitering, og eldres bruk av nettbrett». Master i helsevitenskap med spesialisering i ergoterapi gir mulighet for fordypning i ergoterapifaget, samtidig som man er en del av et fagmiljø på tvers av Fakultet for helsevitenskap ved OsloMet. 

Det er mange som lurer på om de kan studere master med spesialisering i ergoterapi på fulltid. I søknadsweb tilbys det kun deltidsplasser, men Unni Sveen sier; «du må søke på ergoterapi master på deltid, men vi tilrettelegger for løp på 2 eller 3 år. Hvis du ønsker å studere på fulltid eller ha et annet løp enn vanlig deltid over 3 år, så tar du bare kontakt med oss». Det er professor i ergoterapi Unni Sveen som leder programmet, i tett samarbeid med Line Kildal Bragstad, Ingvild Kjeken og Mikkel Magnus Thørrisen. I tillegg bidrar en lang rekke forskere og lærere fra ergoterapiutdanningen på OsloMet og andre eksterne både som forelesere og veiledere.

Master i ergoterapi får toppscore på målinger i studiebarometeret. Mange studenter sier de er særlig fornøyde med at de kan begynne tidlig å jobbe med tema for masteroppgaven, og på den måten fordype seg i sitt interessefelt gjennom hele studiet. Det er mange muligheter for å ta del i forskningsprosjekter ved ergoterapiutdanningen på OsloMet som masterstudent, men studentene kobler seg også til prosjekter andre steder som for eksempel på arbeidsplassen sin. Det er også fullt mulig å utvikle et eget prosjekt! 

Å ta en master gir nye muligheter i arbeidslivet. For eksempel gir det kompetanse som er viktig inn i utviklingsprosjekter i praksisfeltet. OsloMet har laget en liten serie for deg som vurderer; er master noe for deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *