Hopp til innholdet
Home » Bli med på våre arrangementer

Bli med på våre arrangementer

Forskere fra OsloMet inviterer til inspirerende kveld med bærekraft i fokus!

Dato: 23. oktober 2024 Sted: Kulturhuset, Oslo Tid: 18:00 – 21:00

Arrangementet byr på:

  • Offisiell lansering av bærekraftskurs utviklet av forskere ved OsloMet: Oppdag hvordan innkjøp kan være ditt viktigste verktøy for å skape bærekraftige endringer i din organisasjon.
  • Panelsamtaler: Lær hvordan du kan anvende bærekraftige strategier effektivt i din virksomhet. Lytt til innsiktsfulle samtaler med våre samarbeidspartnere og eksperter på feltet.
  • Underholdningsinnslag: Nyt en kveld med kulturelle innslag som feirer og inspirerer til bærekraftig utvikling.

Kvelden er dedikert til å utforske mulighetene innen bærekraft: Lær, nettverk, og bli inspirert av ledere og innovatører. Ta del i lanseringen av vårt spennende nye kurs, og se hvordan du kan være en kraft for positiv endring.

Vi ser frem til å møte deg og sammen utforske hvordan vi kan gjøre en forskjell for en bærekraftig fremtid.

Endelig program kommer.

Registrer deg her for å få tilgang til kurset og mer informasjon om arrangementet.

Få med deg panelet vårt på Storbykonferansen 2024

Dato: 24.-25. oktober Sted: OsloMet Tema for konferansen: Rettferdige fremtider

Panelet:

Mat, aktivisme og samarbeid: Hva er rollen til offentlige organisasjoner i å støtte lavterskel grønne og sosiale møteplasser? Dette kan være i form av felles hager som bringer oss nærmere opprinnelsen til mat og hvordan vi er knyttet til jorden. Dette panelet utforsker om en mer samfunnsorientert tilnærming kan føre byutviklingen i en mer bærekraftig retning. Kristin Reicborn-Kjennerud fra Arbeidsforskningsinstituttet AFI inviterer til bidrag om samarbeid på tvers av sektorer, respons til innbyggere og rollen til grønne og sosiale møteplasser i byen. Vi ønsker bidrag som diskuterer mat og urbane matsystemer i et bredt perspektiv.

  • Hvordan er dyrking av mat i byer knyttet til sosial og grønn bærekraft?
  • Hvordan kan kommuner og offentlige organisasjoner støtte grønne møteplasser?
  • Hvordan kan vi fremme mer bærekraftig og responsiv styring?

Vi er også interessert i presentasjoner som utforsker og forestiller seg en radikalt annerledes organisering av hvordan vi dyrker, distribuerer, underviser om, kjøper, smaker, nyter og inkorporerer mat i sosiale sammenhenger. Vi prioriterer bidrag som utforsker hvordan aktivisme og motstand fra personer innenfor (intraprenører) og utenfor (sosiale entreprenører) organisasjoner har endret eller kan endre vårt nåværende matsystem i byer, i en mer sosialt og miljømessig retning.

Vil du sitte i panelet? Send inn abstract her.