Tillitsvalgt for NOVA på SVA

Nina Eriksen
Nina Eriksen

NTL-medlemmer på NOVA hadde møte i dag og bestemte at Nina Eriksen blir tillitsvalgt for NOVA på Senter for velferds- og arbeidslivsforskning (SVA). Nina Eriksen har vært tillitsvalgt for NTL på NOVA de siste årene.Andre saker på dagsorden var regnskap for NTL NOVA 2013, samarbeid med AFI om IDF-saker på SVA, medlemmer til tilsettingsråd og hvordan medlemmene på NOVA skal jobbe videre i en uformell klubb (evt. sammen med AFI).

Anders S. Lyng og Randi Gavelstad deltok også på møtet og informerte om hva som skjer i sentralt IDF på høgskolen, kommende årsmøte 27. mars, NTL temamøter og verving. Den nye bloggsiden ble også presentert!

NTL-medlemmene på NOVA meldte også at de synes overgangen til HiOA har gått greit og at de møter mange hyggelige mennesker på sin nye arbeidsplass.

Kontaktinformasjon for Nina Eriksen: nina.eriksen@nova.hioa.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *