MUSIKKEN

Å fornya og bevara songskatten er rett i hjarte av det eg er opptatt av, all musikk er samtidsmusikk, me brukar den her og no

Berit Opheim om TRALL

TRALLs viktigste innhold er sangene og det musikalske innholdet.

Gjennom TRALL skal barn, ansatte i barnehager og skoler, og familier bli kjent med noe av Norges mangfoldige sangskatt, få nye og gode opplevelser med sang og musikk og bli inspirert og begeistret.

I TRALL skal alle, også de som ikke har musikkunnskaper fra før, få et verktøy til å lære seg sanger og synge sammen med barna.

For å oppnå dette, har TRALL-redaksjonen et stort ansvar for at TRALL både ivaretar og fornyer sangrepertoaret, at premissene om kvalitet og mangfold blir ivaretatt, at all musikken blir sangstøttende både i arrangementer og innspillinger.

SANGENE

TRALL skal bevare og fornye sangrepertoaret, og gjøre det tilgjengelig med høy kvalitet. Både kulturvern og mangfold er viktige når sanger har blitt valget ut.

Les mer om sangene vi utgir i TRALL.

ARTISTER
TRALL spilles inn med artister fra ulike sjangre, kulturelle bakgrunner, med ulike stemmer, uttrykk, dialekter og språk for å sikre mangfold og kvalitet. Artistene får i stor grad bruke sitt eget uttrykk, og i et tett samspill med TRALL-redaksjonen blir innspillinger gjort for å oppnå målet om å være sangstøttende.

Les mer om artistene som bidrar i TRALL