Røde, små husbrikker ved siden av nøkkelring med hus på trebakgrunn.

Workshop: Norsk bolig- og urbanforskning

De fire forskningsinstituttene på Senter for velferds- og arbeidslivsforskning ved OsloMet inviterer til et nytt heldags arbeidsseminar om bolig- og urbanforskning i Norges land.

Dato og tid

Arrangør

  • Senter for velferds- og arbeidslivsforskning

Påmelding

Påmelding til nettskjema.no

Om seminaret

Arrangementet er flyttet fra 28. januar til 3. juni på grunn av koronasituasjonen.

Alle forskere som skriver innenfor feltet, uansett disiplin eller tema, inviteres herved til å presentere sine arbeider i et kollegialt forum. Seminaret er forbeholdt artikkelutkast (eller utkast til bokkapitler) som er tenkt publisert i fagfellevurderte tidsskrifter i Norge og internasjonalt.

Vi viderefører formatet med en kort presentasjon av arbeidet etterfulgt av en forberedt kommentar og generell diskusjon, ca. en halv time per paper.

Arrangementskomiteen vil sette sammen programmet etter hvilke papers som kommer inn. De foregående årene har vi hatt to parallelle sesjoner.

Workshopen vil bli avholdt på Oslomet, fysisk eller digitalt. Det vil bli servert lunsj og felles middag på kvelden dersom smittevernreglene tillater det. Nærmere informasjon vil komme etter hvert. Arrangementet (inkl. middag) er gratis.

Påmelding senest 31. desember.

Man kan også delta uten å legge frem paper, men vi forutsetter at alle deltakere er med og bidrar til å gjøre dette til et levende og konstruktivt arbeidsseminar.

Vi ønsker å benytte anledningen til å minne om Tidsskrift for boligforskning (idunn.no). Som i fjor inviteres workshopens deltakere til å bidra til tidsskriftets neste nummer – innsendelsesfrist er 1. mars 2022.

Vi håper å se så mange av dere som mulig!

Hilsen arrangementskomiteen
Hans Christian Sandlie og Kristin Aarland, NOVA
Ingar Brattbakk, AFI
Christian Poppe, SIFO
Kim Astrup, NIBR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *