Velkommen tilbake til EVA-bloggen

Etter en travel Korona-tid og overflytting av bloggen til ny server er vi endelig tilbake med nytt utseende og siste versjoner av analyseskjemaer for utførelsesferdigheter. EVA gruppen har hatt et samarbeid med ergoterapeuter ved OUS og OsloMet samt Anne Fisher (USA) og Birgitta Bernspång (Sverige) for å oversette begrep og definisjoner fra AMPS (Assessment of Motor and Process Skills) og OTIPM (Occupational Therapy Intervention and Process Model). Fisher har godkjent oversettelsen, og den norske terminologien skal anvendes både i AMPS, OTIPM og EVA. EVA skjemaene for motoriske og prosess ferdigheter er nå oppdatert i henhold til denne terminologien og definisjonene.

Ellers – vi startet 2020 friskt mot med et to-dagers EVA introduksjons kurs (gratis for praksisveiledere) i februar-mars. Det planlagte kurset om sammenhengen mellom kroppsfunksjoner, ferdigheter og omgivelser måtte avlyses på grunn av Korona. Vi er planleggingsfasen for mulig kursaktivitet i tiden fremover.

Vi arbeider med revisjon av manualen som blir tilgjengelig gjennom bloggen, forhåpentligvis om ikke alt for lenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *