Mari Devik: – Ønsker å bidra til rettferdig behandling

Mari Devik

Bli kjent med de plasstillitsvalgte i NTL OsloMet. Først ut er Mari Devik, som er plasstillitsvalgt på Fakultet for teknologi, kunst og design.

Hvorfor valgte du å bli tillitsvalgt for NTL?

Fordi jeg ønsker å bidra til at de ansatte behandles rettferdig, har et godt og inkluderende arbeidsmiljø og at samspillet mellom ansatte og ledelse er godt og til det beste for alle.

Hvilke saker synes du er viktig å jobbe for?

På arbeidsplassen mener jeg det er viktig å jobbe for at vi har en ledelse som forstår at en organisasjon ikke er noen ting uten de ansatte. Det at ansatte har verdige og gode arbeidsforhold, og lønn som er rimelig ut fra det arbeidet man gjør, bidrar til at organisasjonen drives på en god måte.

Å sørge for at ansatte på alle nivåer arbeider under forhold de er komfortable med, og får den lønna de fortjener, er hovedmålet mitt med å være aktiv i NTL.

Hva blir viktig i 2021?

Vi kommer ut av et år som har vært hardere enn de fleste av oss har opplevd tidligere. Det blir spesielt viktig i 2021 å jobbe for at vi kan beholde nye løsninger som er gode, og forkaste de løsningene som kun fungerer som hastetiltak.

Noen av tiltakene som ble innført i 2020 som arbeidsmetoder i krisetid fungerer ikke i en normalsituasjon, mens andre vil bidra til å lette og effektivisere arbeidshverdagen for mange.

En viktig jobb for oss vil være å sørge for at både det som blir forkastet, og det som blir beholdt er til det beste for de ansatte. Dette året er det viktig å jobbe for helheten i organisasjonen.

Hvorfor mener du flere burde velge NTL?

Fordi NTL er en fagforening som ser alle medlemmene på lik linje. Vi bryr oss ikke bare om lønn og forsikringsordninger. Vi er opptatt av helheten og hvert eneste medlem sammen, og jobber for en god og trygg arbeidshverdag samtidig som foreningen på nasjonalt nivå har et samfunnsengasjement som favner alle medlemmer av samfunnet.

NTL jobber for god lønnsutvikling, gode arbeidsforhold og et godt og rettferdig samfunn.

Mari Devik
Alder: 41
Arbeidssted OsloMet: FoU-seksjonen ved TKD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *