Arbeidsplassutforming – hva viser forskningen?

Ung kvinne med stripete genser jobber med pc hjemmefra.

Velkommen til medlemsmøte om arbeidsplassutforming 15. februar.

Tid: tirsdag 15. februar kl. 11-12
Sted: Zoom (se lenke i e-post)

Knardahl vil oppsummere forskning om hva fysisk utforming av arbeidsplasser betyr for funksjon, helse og sykefravær og diskutere mulige årsaksmekanismer. Også forhold av betydning for organisering av arbeidet med hjemmekontor vil bli diskutert.

NTL spanderer lunsj på deltakerne opp til kr. 150. Du må legge ut sjøl og sende bilde av kvittering, møtedato, kontonummer og postadresse på e-post til ntl@oslomet.no for å få refundert utlegget. Kvitteringa må være fra innkjøp dagen før eller møtedagen før klokka 16.

Husk å legge møtet inn i kalenderen din!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.