Kategorier
Publications

New book: Developments in Sámi politics

The new book «Samepolitikkens utvikling», edited by Bjørn Bjerkli and Per Selle (Oslo: Gyldendal, 2015), contains one chapter which compares Sámi representation in Russia with Sámi representations structrues in Norway, Sweden, and Finland. The chapter in question is: «Representativitet i Sápmi: fire stater, fire tilnærminger til inklusjon av urfolk» (Mikkel Berg-Nordlie) Read more about the […]

The new book «Samepolitikkens utvikling», edited by Bjørn Bjerkli and Per Selle (Oslo: Gyldendal, 2015), contains one chapter which compares Sámi representation in Russia with Sámi representations structrues in Norway, Sweden, and Finland.

The chapter in question is:
«Representativitet i Sápmi: fire stater, fire tilnærminger til inklusjon av urfolk» (Mikkel Berg-Nordlie)

Read more about the book (in Norwegian) here.

omsl.8-Samepolitikkens utvikling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *