Kategorier
Ukategorisert

Programmet fikk penger fra DIKU!

Programmet mottok i april 2019 3.6 millioner fra DIKU til prosjektet SKALUBS. Dette er et prosjekt som benytter samme metodikk som prosjektet DUSAD som vi fikk penger fra Norgesuniversitet til å utvikle. SKALUBS er derimot  ment å «oppskalere» bruken av concept cartoons til andre  helsefag ved OsloMet og sykepleierutdaninger i Norge, forøvrig.   (se omtale […]

Programmet mottok i april 2019 3.6 millioner fra DIKU til prosjektet SKALUBS. Dette er et prosjekt som benytter samme metodikk som prosjektet DUSAD som vi fikk penger fra Norgesuniversitet til å utvikle.

SKALUBS er derimot  ment å «oppskalere» bruken av concept cartoons til andre  helsefag ved OsloMet og sykepleierutdaninger i Norge, forøvrig.

 

(se omtale av hva dette digitale læringsprosjektet dreier seg om på bloggen):