Kategorier
Internasjonalisering Utdanning Utveksling

Internasjonale studenter i folkehelse

Femten internasjonale studenter har nå avsluttet et semester i emnet International Public Health. De første femten studiepoengene tok studentene sammen med 3.års studenter fra ergoterapi og andre helsevitenskaplige utdanninger ved OsloMet. Studentene kom fra Nederland, Tyskland, Østerrike og Hong Kong. Ratna Anand og Berit Tveit har fulgt opp studentene i emnet som er knyttet til […]

Femten internasjonale studenter har nå avsluttet et semester i emnet International Public Health. De første femten studiepoengene tok studentene sammen med 3.års studenter fra ergoterapi og andre helsevitenskaplige utdanninger ved OsloMet.

Studentene kom fra Nederland, Tyskland, Østerrike og Hong Kong. Ratna Anand og Berit Tveit har fulgt opp studentene i emnet som er knyttet til Institutt for ergoterapi og ortopediingeniørfag. «De har vært en tverrfaglig gruppe som har vært flinke til å bruke hverandres kunnskaper og erfaringer,» sier Berit Tveit.

Emnet ble avsluttet med prosjektoppgave knyttet til ulike steder som studentene har besøkt; Fontenehuset, Frigo, Kampen Kunstbarnehage og Dælenenggaten Sykkelhub.

Berit Tveir sier at det har vært et spennende semester både for studenter og lærere; «Internasjonalisering gir masse ny kunnskap!».

Les mer om emnet International Public Health.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *