Samtaler om reparasjon med Ingun Grimstad Klepp

Broderi: Merethe Winger. Fotografi: Tone Skårdal Tobiasson

Bærum Frivilligsentral – tirsdag 2.11.2021 kl. 18.00-20.00

Påmelding til kontoret (Bærum frivilligsentral) med sms til 979 49 356.

Tirsdag 2. november kl 18-20 kommer Ingun Grimstad Klepp til oss for å snakke om reparasjon, både helt praktisk om ulike teknikker og om historien til de ulike teknikkene og hvorfor det skjer så mye spennende rundt reparasjon i dag. Ingun kan svare på alle de spørsmål dere måtte ha om klær, alt fra historie og miljøbelastning til hvordan man fjerner en flekk, og selvsagt om det å reparere klær. Ingun er professor i klær og bærekraft på SIFO OsloMet. Sammen med Tone Skårdal Tobiassen har hun skrevet mange populære bøker om klær og kleshistorie. Vi håper å få til gode samtaler og friske diskusjoner.

Legg igjen en kommentar