NTL HiOA viser solidaritet med Rwandas kvinner

Fra omslag rapport om Norsk folkehjelps og NTLs solidaritetsprosjekt i Rwanda. Rwandiske kvinner

NTL ved Høgskolen i Oslo og Akershus støtter NTLs og Norsk folkehjelps kampanje for å redusere kjønnsbasert vold i Rwanda med kr 10 000,-. For hver 1 000 kroner NTL samler inn til dette prosjektet, vil Norad støtte med 9 000 kroner. Vi oppfordrer også medlemmene våre om å støtte kampanjen.

Om prosjektet

Norsk Tjenestemannslag og Norsk Folkehjelp samarbeider i perioden 2014-2017 om solidarisk støtte til kvinnene i Rwanda.

Landet har en konfliktfylt historie som fortsatt setter dype spor. Og som mange andre steder, er kvinnene en sårbar gruppe. Mange kvinner utsettes for kjønnsbasert vold, til tross for at de har styrket sin stilling de siste årene.

Gjennom kampanjer, forsoningssamtaler og utdanning bidrar Norsk Folkehjelps partnere til varige endringer. Også mennene er med, og resultatene viser at de tar mer ansvar enn tidligere.

For å redusere kjønnsbasert vold i Rwanda trengs mer økonomisk støtte. NTL oppfordrer derfor avdelingene og foreningene til å støtte opp under samarbeidet ved å bidra økonomisk.

For hver 1000 kroner NTL samler inn til dette prosjektet vil Norad støtte med 9000 kroner.

Sammen kan vi bidra til at kvinnene i Rwanda får et bedre liv! Les mer om samarbeidsprosjektet: ntl.no/nyheter?p_document_id=123955

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *