Fremtidens lærebok skrives her!

OsloMetX, i all beskjedenhet

På OsloMetX gir vi studenter alternative måter å bearbeide fagstoff på, gjennom en ny sjanger lærebøker som er dynamiske og interaktive. Disse utvikles i fagmiljøer som ønsker mer studentaktivitet og mindre rene forelesninger;  vi kaller dem digitale læreverk. 

Et digitalt læreverk inneholder typisk korte tekster, bilder, videosnutter og interaktive quizer.  Her møter studentene et remediert fagstoff utviklet av undervisere med høy grad av bevissthet rundt eget digitale forfatterskap og formidling på nett.

Tre ulike skjermbilder fra en læringssti viser ulike innholdstyper med helhetlig design. Tekst og bilde, miniforelesning med undertekst, og en quiz.
Utdrag fra læreverket Applied Statistics (2022)

NYHET: Immunology

Fra februar 2024 kan du lære om immunologi på en helt ny og spennende måte. Det er helanimerte videoer, populærkulturelle referanser og en gjennomgående quiz-serie der du skal få innpass i «The Immune Academy (TIA)». Du får en fiktiv avsluttende karakter som reflekterer TIA-avdelingen du havner i. Så hvor ender du opp? Blir du en «Natural Killer Cell» eller «traffic police platelet»? Logg inn med FEIDE eller registrer deg gratis for å prøve. Gå til læreverket.

Redaktør for Immunology er David Jahanlu.