Grønne klær – gjør det sjæl!

Foredrag: Lørdag 18.09.2021 kl. 11:00 – 12:30
Sted: Kommandantgårdens Parolesal, Gamlebyen Fredrikstad

De tre bøkene som professor i klær og bærekraft Klepp og journalist Tobiasson har kommet med de siste årene (Lettstelt, Lettkledd og Lettfiks) handler alle om klær og miljø, garn og garderober. I dette foredraget vil de dra noen historiske linjer og ta oss med inn i en ‘vekkelsesbølge’ som omfavner håndarbeid og synlig reparasjon, og å ta bedre vare på klærne. Flere har fått øynene opp for at klær kan være både verdifulle, vakre og derfor vil de to snakke om hvordan vi selv kan bidra til en «grønn garderobe» gjennom riktig stell, bedre valg og en dose omsorg og kjærlighet med nål og tråd, strikkegarn og strikkepinner.

Mer informasjon om programmet for Strikkefestivalen og påmelding til foredraget finner du her (strikkefestivalen.no).