Foredrag: Klær og bærefraft, Eidsberg bibliotek

Indre Østfold Husflidslag inviterer til foredrag om dagens klesindustri og hvordan vi som enkeltpersoner kan støtte oppunder en mer bærekraftig fremtid🪡🧵
Dette er et gratis foredrag som er åpent for alle.

Foredragsholdere for kvelden:
•Ingun Grimstad Klepp – Professor i klær og bærekraft
•Tone Skårdal Tobiasson – Forfatter og journalist

——————————————————

Vi gjør det sjæl: fra fantasistakker til reparasjon

En grasrotbevegelse vokser frem som nekter å godta motebransjens diktatoriske ens-rettelse og institusjonelt likhetstyranni.

The Fæbriks ‘hack’ med fantasistakker som samlet de mange vakre resultatene til felles fotografering i Frognerparken, er siste utskudd på denne ‘revolusjonen’ som sier ‘nei takk’ til fast fashion og de dørgende kjedelige plastklærne bransjen kaster etter oss.

‘Mend in public’ går verden rundt som en farsott, og er blitt et av kampmidlene til Extinction Rebellion, og Visible Mending er blitt en hedersbetegnelse som fremmes blant annet av vår hjemlige Eva Kittelsen.
Forfatterne av boken Lettfiks – klær med ni liv (Solum bokvennen), professor i klær og bærekraft Ingun Grimstad Klepp og journalist og forfatter Tone Skårdal Tobiasson, inviterer til en reise i vår tekstile historie som vil både overraske og inspirere.

Klikk på denne lenken for mer informasjon (facebook.com)