Bytt & syng – med foredrag

Søndag 6. november klokka 15.45-18.00, SYNG Grünerløkka.

Kjøreplanen er som følger:
1545 – 1630: Innlevering av klær og utlevering av byttelapper
1630 – ca1700 Foredrag
ca1700 – 1800: Byttemarked
1800 og utover: SYNG holder åpent!

Foredraget
– Vi hører mye om overforbruk og -produksjon av klær i verden, men hvordan ser egentlig situasjonen ut i Norge?

Stipendiat i bærekraftig innovasjon Anna Schytte Sigaard forsker på hvorfor vi nordmenn kvitter oss med klær og hvilken verdi og betydning vi tillegger klærne som vi kasserer. På klesbyttedagen vil Anna fortelle om norske klesvaner og dele innsikter fra forskningsprosjektet Wasted Textiles som har som mål å redusere mengdene av tekstiler som kommer på avveie. Hun vil også snakke litt om hvorfor klesbytte er så fint, både for deg og for verden.

SYNG og Oslolaget i Framtiden i våre henders populære klesbyttemarkeder er i full sving. Vi prøver å holde Bytt & SYNG hver tredje uke , siden det er så stor interesse 😃. Men da trenger vi mange frivillige!
VIL DU VÆRE FRIVILLIG?
Vi trenger frivillige til å hjelpe til å organisere byttemarkedet hver gang. Du får også bytte selv om du er frivillig, og opplæring blir gitt. Skriv deg opp på lista her: https://bit.ly/3l551qP😊👏!

SÅNN FUNKER DET:
Ta med deg opp til sju rene og hele plagg, så fine at du selv ville ønske å bytte dem til deg. Levér dem inn og få like mange byttelapper tilbake. Mens du venter på at byttemarkedet klargjøres, kan du høre på foredraget!
Hjertelig velkommen!
Vi ses på SYNG 😄💃🤸‍♂️!

Se mer om arrangementet ved å klikke på denne linken (facebook.com).