Hils på vår praktikant Lea!

De siste tre månedene har Lea Gleisberg, en student fra masterprogrammet i systemdesign ved HTW Berlin vært en del av klesgruppa. I masterprosjektet sitt jobber hun med å utvikle et klesbyttekonsept for Berlin, for å øke gjenbruk og gjøre det attraktivt for en større gruppe mennesker.

Mens hun har vært hos oss og tatt del i feltarbeid og andre oppgaver, har hun også brukt kunnskapen sin om systemdesign oppimot vår forskning. Gjennom dette har vi lært mye om systemdesign og hvordan dette kan bidra inn i våre analyser og forskning.

Nå som oppholdet hennes er ved sin ende, ser vi fram til å følge prosjektet hennes videre og se det bli en realitet. Vi har virkelig satt pris på å ha henne hos oss, ønsker henne alt godt og sier: «Velkommen tilbake når som helst!»

Lea sier:

“My days at SIFO started with a seminar trip to Finnskogtoppen with the research team I would be working with. This was probably the best way to get to know my team and parts of the Norwegian culture. Throughout my stay at SIFO, I got a wide variety of opportunities to participate in different events, seminars, field research and everything I was personally interested in. I liked that it was not only about being in the office but also about taking part in field research and that I was able to work on my own project too. My time here has greatly impacted my master’s project, and I hope to stay in touch with the team even though my time here is limited. Until then, I hope to contribute some more systemic design approaches to the work of researchers, and I am curious to see to what extent they can be of value in the research field. I appreciate the very respectful, relaxed and down to earth atmosphere among all of the colleagues at SIFO. I can recommend it to every student who is motivated, likes to work independently and wants to learn something about theoretical and practical research, to spend some time here with the SIFO-team!”

Kristiane Rabben, Ingun Grimstad Klepp, Lisbeth Løvbak Berg og Lea Gleisberg under sortering av veldig skitne tekstiler for Wasted Textiles prosjektet. Foto: Kristiane Rabben.