Hopp til innhold

Samfunnsernæring

Ernæring og helse gjennom livsløpet

Toggle menu
  • Forside
  • Nyheter
    • Om oss
  • Om oss
  • Vi forsker på
    • Kontrollerte koststudier og helse
    • Kosthold og ernæring blant barn og ungdom
    • Ernæring og migrasjon
    • Helse- og ernæringskommunikasjon
    • Ernæringspolitikk
    • Plantebasert kosthold og bærekraft
  • Rapporter og medier
    • Food-EPI rapporten
    • Podcaster
  • Masterprosjekter

Food-EPI rapporten

Rapporten Sunnere matomgivelser i Norge: Vurdering av gjeldende politikk og anbefalinger for videre innsats ble lansert i Oslo 15. september 2020.

RapportenLast ned
Nettbasert vedlegg 1: EvidensdokumentetLast ned
Nettbasert vedlegg 2: Deltakerne i ekspertpaneleLast ned
Nettbasert vedlegg 3: Anbefalte tiltak med separat prioritering for viktighet, oppnåelighet og sosial utjevningLast ned

Siste innlegg

  • Vi lanserer Food-EPI-rapporten!
  • Ønsker du å bidra til mer kunnskap om «cocktaileffekten»?
  • Retten til mat i sykehjem
  • [Student internship] How is your supermarket?
  • [STUDENTPRAKSIS] I Nittedal KOMMUNE
Postboks 4, St. Olavs plass, 0130 Oslo
67 23 50 00

Forskningsgruppen Samfunnsernæring v/Liv Elin Torheim
OsloMet – storbyuniversitetet

© 2023 Samfunnsernæring. Proudly powered by Sydney