Fredag – fortsettelse av utforsking

Dag 3 med stoff og tekstil. På grunn av sykmeldt lærer måtte vi løse ting på egenhånd. Fordi vi ikke hadde lærer og på grunn av smitte situasjonen i Oslo valgte flere å jobbe hjemme denne dagen med å fortsette utforskingen av de forskjellige materialene. Mye av utforskingen er ting man kan ta med seg hjem og arbeide med hjemme så dette skal vi klare.

Her er noen bilder fra de som var på skolen, og fra de som satt hjemme og jobbet.

Mer hekling

På mandag begynner vi med en utdelt oppgave innen tekstil og tråd og det blir spennende å se hva vi skal gjøre så følg med videre. Da oppdaterer vi dere med fortsettelsen av modul 4 tråd og tekstil og hva oppgaven går ut på.

Malin

2 kommentarer om “Fredag – fortsettelse av utforsking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *