Tirsdag 03.10.20 «Å Jobbe fram et bilde i tekstil»

Det har vært artig å se alle prøve seg på strikking, hekling, veving, brodering, makrame og symaskin! Det er så mye man kan prøve seg på i tekstil.

I tillegg til utforsking av ulike teknikker har vi også denne uken begynt å jobbe med oppgave 2 for denne modulen. I denne oppgaven måtte vi ta en tur gjennom byen og ta et bilde, velge et utsnitt fra dette bildet vi har tatt og og bygge dette utsnittet i tekstiler.

Her ser vi Malin prøve seg på dette ved symaskinen.

Det er veldig spennende å se hvordan Malin har valgt forskjellige tekstiler og hvordan dette skape ulike teksturer i de ulike elementene hun har fra sitt utsnitt.

Bildene under her igjen har vi Torunn sitt arbeid. Hun har en arbeidstegning som hun har jobbet fram for sitt utsnitt.

Utrolig kult utsnitt som jeg synes virker kjempe spennende. Her ser vi også at hun starter sitt arbeid med broderingsteknikken.

Under her har jeg også smått jobbet fram på min versjon av oppgaven. Jeg har et utsnitt av dette bygget.


Så langt har jeg brukt symaskin og litt hekling. Jeg tenker jeg kommer til å jobbe med litt brodering inn i bildet mitt etter hvert. Siden vi har prøvd så mange ulike teknikker så hadde det vært gøy å innarbeide litt forskjellige teknikker inn i bildet.

Jeg skulle ønske jeg fikk brodert, men jeg synes det var litt for irriterende å bruke de broderingsbuene i plastikk som var igjen. Håper jeg finner de i tre i stedet, hvis ikke får jeg bare brodere uten 😀
Broderingsbuene i plast er kanskje litt for glatte i forhold til de av treverk. Ringen og stoffet bare spretter av på de i plastikk dessverre. De i plast fungere kanskje bedre på noe annen type stoff en den jeg hadde.


Og slik ser bildet for meg akkurat nå.

bildet mitt for meg er utrolig kjedelig slik som det er akkurat nå. Men jeg stoler på prosessen, og håpe resultatet blir noe mer artig!
Heklet fram noen elementer som er i mitt bilde som jeg skal sy inn .

Annet arbeid som også ble gjort i løpet av dagen:

Ange strikket pannebånd!
Malin broderte noe innenfor sitt Tema «Bryllup» SÅ KULT! Liker hvordan håret til bruden ble her!

Det er så spennende og inspirerende å se alle andres arbeid så langt og jeg synes virkelig at alle her har så utrolig kreative arbeid. Lykke til, til alle sammen! Heia!

  • Duyen (Kohort 4)

En kommentar om “Tirsdag 03.10.20 «Å Jobbe fram et bilde i tekstil»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *