Om bloggen

Vi er 29 barnehagelærerstudenter, 3.je året på Fordypning i ledelse av kunst, håndverk og kultur i barnehagen, 30 stp. på LUI,BLU, OsloMet høsten 2020. Vi er pga Covid-19 delt i fire kohorter som hver blogger om teknikker og material og ledelse i barnehagen, samiske temaer og annet høsten 2020. Vi blogger om 5 ulike moduler om oppdragene som vi gjennomfører i løpet av høsten 2020.

Første blogggruppa utgjør kohort 1. har formidlet fra Modul 1: Visuelle og digitale uttrykk i tegning, trykk og maling. Vi har utforsket tegning med faglærer Bente Fønnebø videre digital billedskaping i programmet ProCreate med digital-spesialist Eli Gjølstad fra LUI og billedkunstner og tegner Ilmi Gutzeit Mathisen fra EST,OsloMet..

I Modul 2 utforsker vi  leire og plastiske materialer sammen med Anneke Von Der Fehr, dette formidles av blogggruppe 2 formidlet.

Så går det slag i slag med «Oppdrag». Vi blogger om Modul 3 om faste, harde eller natur/gjenbruksmaterialer med faglærer Christian Fjeldbu. I Modul 4 utforskes fleksible materialer som tråd, tekstil og garn, ledet av faglærer Tona Gulpinar.

Modul 5 handler om ledelse av kunstfaglige prosesser i barnehagene. Johanne Ilje-Lien leder denne delen av emnet. Følg med, mange spennende og inspirerende kunstfaglige innlegg vil komme utover høsten 2020.