Veier til fagbrev og svennebrev med karriererådgiver Elin Bakke

Av Anders Grydeland
Abonner: iTunes | Android | Spotify

Visste du at du kan ta all fire opplæringsårene i bedrift om du vil ta fag- eller svennebrev? Eller at du kan ta fagbrev på jobb? Det finnes flere veier til fag- og svennebrev enn 2+2-modellen, og Elin Bakke som er karriererådgiver på veiledningssenteret for Romerike i Akershus fylkeskommune forklarer hvilke muligheter du har om du ønsker fag- eller svennebrev.

<hr />

<i>Yrkesfagpodden er en podcast fra Kompetansesenter for yrkesfag ved institutt for yrkesfaglærerutdanningen ved OsloMet hvor vi ser på ulike sider ved fag- og yrkesopplæringen. Du kan følge Yrkesfagpodden og delta i diskusjonen på<a href=»https://www.facebook.com/groups/yrkesfagpodden/»> våre facebooksider</a>. </i>

&nbsp;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *