Samfunnsernæring tilstede under NM i friidrett

Samfunnsernæring klar for øvelsen "Stå 3 dager stand"
Samfunnsernæringsstudenter klar for NM-øvelsen «Stå 3 dager på stand»

nm_1

Mange barn kom bort til standen og var veldig begeistret over å se frukten. Nabostanden kunne tilby sjokolade og karameller, men det virket som frukten fristet mer, noe som var veldig gøy.
«Mange barn kom bort til standen og var veldig begeistret over å se frukten. Nabostanden kunne tilby sjokolade og karameller, men det virket som frukten fristet mer, noe som var veldig gøy».
Kroppsscanning var også populært. Denne vekten er ikke av de mest avanserte, men den passet fint å frakte med seg til standen.
«Kroppsscanning var også populært. Denne vekten er ikke av de mest avanserte, men den passet fint å frakte med seg til standen».

I helgen stod 6 studenter fra Samfunnsernæring (Martine Lundekvam, Marte Hopstad, Margrethe Fjetland, Vilde Henningsgård, Elisabeth Solsbak og Magnus Haakens) ved Høgskolen i Oslo- og Akershus på stand under NM i friidrett på Jessheim. «Vi har fått fortalt folk om studiet vårt, samtidig som vi har hatt det gøy med quiz, smoothie, fruktbeger og kroppsscanning», uttaler Marte Hopstad. «Vi har selv organisert alt som har med standen å gjøre, noe som har vært veldig lærerrikt. Det er mer jobb enn man skulle tro å forberede en slik stand. Samtidig var det spennende å få med seg litt av øvelsene. «Det er helt sykt hvor fort de løper. Det er noe helt annet å se det «live» enn på TV»,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *