Tirsdag 20.10.20

For min egen del, jobber jeg videre med einer-skulpturen, og så begynte jeg på et anheng til et kjede i dag. Det er en spennende prosess vi er i, men det merkes i armene og hendene at det er tre og harde materialer vi jobber med.

Einer-skulpturen min ser slik ut foreløpig. Neste steg blir å oljebehandle den, og evt. kolrose.
Jeg har sagd av en bit av elg-geviret, som skal lages som anheng til et kjede. Jeg ønsker også å kolrose denne!

Nå begynner de ulike tre-skulpturene av bjørk og einer å bli ferdig, og flere av oss har i dag behandlet de med vaselinolje. Den ble smurt på med en klut, som i etterkant måtte bli kastet i den røde søppeldunken. Dette var viktig, fordi oljen er brennbar!

Aisha og Lena sine skulpturer har blitt oljet i dag.

Det jobbes ellers videre for å ferdigstille tre-skulpturene og med smykkene av elg-gevir. Nedenfor ser vi Mari og Duyen sine einer-skulpturer og Malin sin skulptur av bjørk med et kjede med gevir-anheng, hengende over.

Det blir spennende å se alle de ferdige produktene våre på fredag!

Mvh, Julie Melby (kohort 3)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *