Yrkesfag med corona-stengte skoler

Av Anders Grydeland
Abonner: iTunes | Android | Spotify

Hvilke utfordringer gir det for yrkesfaglærere som underviser i skole og fengsel at instuttisjonene nå er stengt?

Dette spørsmålet har Yrkesfagpodden stilt til Håkon Augestad, Heidi Karin Willesvik, Kristine Schanke Kopperud, Carl-Otto Samuelsen, Jon Asle Sjøli, Frode Minde som forteller om hvordan de ser på situasjonen og hvilke utfordringer stengte skoler kan gi for yrkesopplæring på kort og lang sikt.


Yrkesfagpodden er en podcast fra Kompetansesenter for yrkesfag ved institutt for yrkesfaglærerutdanningen ved OsloMet hvor vi ser på ulike sider ved fag- og yrkesopplæringen. Du kan følge Yrkesfagpodden og delta i diskusjonen på våre facebooksider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *