Ekspertmøte om bærekraftig kosthold
Ekspertmøte om bærekraftig kosthold Samfunnsernæring (v/ Liv Elin Torheim, Laura Terragni og Miriam Iuell Dahl) skal organisere et ekspertmøte nå på torsdag […]
Ekspertmøte om bærekraftig kosthold Samfunnsernæring (v/ Liv Elin Torheim, Laura Terragni og Miriam Iuell Dahl) skal organisere et ekspertmøte nå på torsdag […]
Om studiene i Canada: Studiene her er kjempe utfordrende og vanskelig, forferdelig og kjempe bra. Jeg tar fem fag og har ca […]
Hvorfor ligger Norge på verdenstoppen i benskjørhet samtidig som vi inntar meieriprodukter til den store gullmedaljen? Det enorme fokuset på kalsium ser […]
Til min masteroppgave i samfunnsernæring skal jeg se på promotering av amming og markedsføring av morsmelkserstatning i Sørøst-Asia. Dette skal jeg gjøre […]
Studentens infovideo om studiet i Samfunnsernæring fra Fagdagen 2015. Musikken er Chili con Carne (New Version) med The Real Group.
Lisa og praksisstudent Jeanette Skar viser frem Gravid+ appen, som er utviklet i et samarbeid mellom UNIK og HiOA forskere for å […]
Hvert år gir Helsedirektoratet ut rapporten Utviklingen i norsk kosthold. Rapporten gir et bilde av trender i kostholdet på nasjonalt nivå og […]
I dag har jeg (sammen med Tiril og Kristine) observert det konstituerende møtet til nytt Nasjonalt råd for ernæring, og jeg har […]
Torsdag 15.01 var det Fagdag for Samfunnsernæring på Kjeller. Arrangør var tredjårs bachelorstudenter, altså kull SERN2012. Studentene hadde i år jobbet bra […]
HIOA Samfunnsernæring har utviklet et undervisningsopplegg for glutenfri baking beregnet for faget Mat og helse på grunnskolenivå. Se videoer under og sving […]