Fortsettelse av oppdragene

Oppdrag 3 – Beholder

I utgangspunktet skulle beholderne våre være 20x15cm. Flere snakket om at dette ble ganske vanskelig, så vi endte opp med å få ganske stor frihet på dette. I denne oppgaven kunne man selv velge hvilken av de ulike teknikkene man ville bruke, hvilken leire, dekor og form. Altså, oppgaven var i stor grad selvbestemt, men formen skal ha et utgangspunkt i eller være inspirert av samisk brukskunst. Dekoren skulle være inspirert av samisk helleristninger, mønster eller dekor i kombinasjon med vårt eget selvvalgte fordypningstema.

 

 

Oppdrag 4 – Stop motion

I denne oppgaven skulle vi bruke plastisk materiale til å lage en hendelse ved bruk av stop motion. Her tar man mange bilder, hvor man justerer litt og litt, og setter det så sammen til det blir en film. Vi kunne velge selv om vi ville kombinere de plastiske materialene med andre gjenstander, mennesker og materialer.

Oppdrag 5 – Individuelt oppdrag – Fordypningstema

I dette oppdraget skulle vi ta utgangspunkt og inspirasjon fra fordypningstemaet vårt og lage et objekt av et plastisk materiale. Denne oppgaven var vi derfor nesten helt frie til å lage hva vil selv måtte ønske, så lenge det fulgte vårt tema.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *