Ferdigstilling av rasler og skjeer

Mandag 21.10 fortsatte vi med arbeidet på raslene våre. Vi hadde fått i oppgave av Nanna å ta med oss glass som vi kunne fylle med vann for å vete halsen på raslen. Vi begynte dagen med å tømme blærene våres for sand. Deretter la vi halsen på blæra og den ekstra tråden i vann, slik at den skulle bli myk.  Nanna hadde med flere ulike typer materiale vi kunne putte inni for å kunne lage forskjellige lyder. Når vi var fornøyd med lyden raslen lagde, puttet vi pinnen inn i halsen og surret rundt den ekstra tråden. I tillegg smurte vi også inn pinnen, tråden og halsen med hudlim, for at blæra skulle sitte godt fast i pinnen. For at blære skulle holde på fasongen, hengte vi den opp i en tråd.  slik at pinnen sitter fast til blæra.

 

 

 

 

 

 

 

Når blærene var ferdige og hengt opp, fortsatte vi arbeidet med skjeene våre. Noen ble helt ferdige og fikk kålroset skjeene sine, mens andre fortsatt har litt arbeid igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *