«Jeg kan ikke utvikle meg uten et miljø!

Velkommen til treverkstedet!

Dagen begynte med en intro av Christian om «nymaterialisme», det vil si hvordan folk begynte å sette enda mer pris på materialene rundt seg. Dette er en mer jordnær og bærekraftig tilnærming til å lage ting.

I denne modulen skal vi jobbe med to ulike typer tre: Einar og bjørk (Hugget av Bente :)). Einar er mer bøyelig, mens bjørk er mye hardere. Jeg selv valgte den enklere veien og begynte å utforske einar. Det er ikke så lett å gi form til tre. Likevel skal man følge retningen i treet og være tålmodig, veldig tålmodig.

Vi fikk også deler av elghorn med marg og bein for å lage smykke. Man skal passe på å bruke den delen med bein mest fordi marg er porøst (men jeg føler at jeg ikke skjønte helt hvorfor det er et problem. Det skal vi få svaret på i det neste innlegget :)) I tillegg skal vi øve oss på teknikken koldrose, nemlig det å «tegne med kniv.»

Det å sage in style
Sånn ser et japansk sag ut
Bråk, fliser, korona… Ingenting kan stoppe oss!
Husk å legge alt i en pose. Jo tørrere tre er, desto vanskeligere er det å jobbe med det.
5-star biehotell
Sikkerhet først! Nei, det er ikke så dramatisk som det ser ut 🙂

4 kommentarer om “«Jeg kan ikke utvikle meg uten et miljø!

  1. Det var en grunn til at Christian viste oss hvor førstehjelp box lå 😄 utrolig spennende med å begynne med nye modul😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *