Siste dag med leire

Disse to ukene har vi jobbet med både store og små figurer i leire. Vi har lært om ulike typer leire, teknikker og verktøy som vi kan bruke. I tillegg har vi lært om hva som skjer med leiren når den brennes, både med og uten farge + glasur. Hvis temperaturen er veldig høy opplevde noen at fargen brente bort, slik at den ble helt annerledes enn da vi malte den. I dag avsluttet vi denne modulen med å presentere tre obligatoriske oppgaver. Disse oppgavene var å lage en stop-motion film med plastelina, lage en vase ved hjelp av pølseteknikk og lage en bolle eller kopp ved hjelp av klemmeteknikk og å lage et hode av selvherdene leire. Alle i klassen fikk presentere arbeidene sine og fortelle om hvordan de har tenkt når de har jobbet med de. Tilslutt gikk vi ut og tok på mer maling på adobefigurene våre, siden regnet hadde vasket vekk noe av denne. Under ser du bilder av de ulike gruppene sine figurer. Dette har vært to spennende uker!

Slik ble de ferdige adobeprosjekt figurene:

Kohort 1:

Kohort 2:

Kohort 3:

Kohort 4:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *