Vi lanserer Food-EPI-rapporten!
Rapporten Sunnere matomgivelser i Norge: Vurdering av gjeldende politikk og anbefalinger for videre innsats blir lansert i via Zoom 15. september 2020. Rapporten er resultat av […]
Rapporten Sunnere matomgivelser i Norge: Vurdering av gjeldende politikk og anbefalinger for videre innsats blir lansert i via Zoom 15. september 2020. Rapporten er resultat av […]
Folkehelseinstituttet trenger deltagere til studie om kjemikalier og helse! Meld din interesse nå – delta til høsten! EuroMix-studien ved Folkehelseinstituttet søker deltagere […]
Skrevet av Ellen Wøien og Eline Jansen, SERN2014 I Norge bor det drøyt 41 000 mennesker på sykehjem, noe som utgjør den […]
By Joanna E. L Bjørndal This project was about gathering information to send to a person that worked at a supermarket in Reykjavik […]
Av Kristine Arnesen Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som […]
Av Elise Rosenborg Nå er jeg på min siste av åtte uker som praksisstudent i Nes Kommune. Det har vært veldig lærerikt å […]
Av Maria Helmersen I løpet av de 8 ukene jeg har vært ute i praksis, har jeg fått gjort utrolig mye spennende […]
Av Hege Stake Løvdahl Jeg hadde min første del av praksisperioden på Geitmyra Matkultursenter for barn. Geitmyra drives av den ikke-kommersielle stifelsen ved […]
Av Haley Barkovitch I åtte uker har jeg vært i praksis hos Too Good To Go. Vi hjelper spisesteder, hoteller og butikker […]
Av Marte Johanne Sørmo Nå nærmer praksisperioden seg slutt, og jeg tenkte jeg skulle oppsummere tiden hos Spiseforstyrrelsesforeningen med det jeg ser […]