Hopp til innhold

Samfunnsernæring

Ernæring og helse gjennom livsløpet

Toggle menu
  • Forside
  • Nyheter
    • Om oss
  • Om oss
  • Vi forsker på
    • Kontrollerte koststudier og helse
    • Kosthold og ernæring blant barn og ungdom
    • Ernæring og migrasjon
    • Helse- og ernæringskommunikasjon
    • Ernæringspolitikk
    • Plantebasert kosthold og bærekraft
  • Rapporter og medier
    • Food-EPI rapporten
    • Podcaster
  • Masterprosjekter
3. mars 2017Studentpraksis

[STUDENTPRAKSIS] HOS OzHarvest i Brisbane Australia

Av Sandra Brastein OzHarvest er en veldedighetsorganisasjon som ble etablert i Australia i 2004, og har kontor i nesten alle delstatene her. […]

27. februar 2017Studentpraksis, Studentprosjekter

[STUDENTPRAKSIS] HOS Forbrukerrådet

Av Maja Bossum Forbrukerrådet er en uavhengig interesseorganisasjon. Organisasjonen jobber for å hjelpe forbrukerne og påvirke myndigheter og næringsliv i en forbrukervennlig […]

23. februar 2017Studentpraksis, Studentprosjekter

[STUDENTPRAKSIS] Hos Kokkeløren

Av Vemund Skatvedt Tips for etterfølgere Kokkeløren er en ny matkasseleverandør i Oslo Dersom man vurderer å skaffe seg en praksisplass hos […]

20. februar 2017Studentpraksis, Studentprosjekter

[Studentpraksis] Hos Kreftforeningen

Av Cosmina Catalina Moraru Kreftforeningen er en interesseorganisasjon som jobber med å forebygge kreft samt å forbedre livskvaliteten for pasienter og deres pårørende. […]

14. februar 2017Bachelorprosjekter, Studentpraksis, Studentprosjekter

[Student internship] Working with Chimalaya Charity on maternal health in Nepal

By Andrea Jensen Moth and Liv-Unni Priestley This post pertains to our student placement LEARNING OBJECTIVE 2: provide sufficient and understandable information to […]

28. november 2016Ukategorisert

Velkommen til frokostseminar: Ammepraksis og kosthold blant norsk-somaliske og norsk-irakiske barn

  Frokostseminar:  Ammepraksis og kosthold blant norsk-somaliske og norsk-irakiske barn: resultater fra InnBaKost-prosjektet Dato:     Onsdag  14. desember 2016 Tid:        8.00-10.00 […]

23. november 2016Ukategorisert

Delta interaktivt på FNs symposium om bærekraftig mat for bedre ernæring!

    JOIN US International Symposium on Sustainable Food Systems for Healthy Diets and Improved Nutrition Watch Live Webcast – Opening Session   […]

9. mars 2016Bachelorprosjekter, Studentpraksis

Camilla Castellan: Første BraMat kurs

På mandag hadde jeg mitt første BraMat kurs, som er en viktig del av mine oppgaver i løpet av praksisperioden! BraMat er […]

19. februar 2016Bachelorprosjekter, Studentpraksis

Vilde Henningsgård: Fra en praksisstudent til den neste

Nå har jeg straks fullført uke 6 av 8 i praksis hos Kreftforeningen. Tiden går veldig fort. Vi er det andre kullet […]

14. januar 2016Studentpraksis, Studentprosjekter

Fagdag om bærekraft

Bildet viser Anne Lise Nygaard (til høyre, student på SERN2013 kullet) som holder foredrag om plantebasert kost, samt konferansier Vilde Henningsgård (til […]

Sidepaginering

< 1 2 3 … 7 >
Postboks 4, St. Olavs plass, 0130 Oslo
67 23 50 00

Forskningsgruppen Samfunnsernæring v/Liv Elin Torheim
OsloMet – storbyuniversitetet

© 2025 Samfunnsernæring. Proudly powered by Sydney