Kategorier
Barnevern dagsaktuelt

Små barn er så totalt prisgitt oss voksne

Små barn er prisgitt voksne 21.11.2019 ble jeg intervjuet av #Barnehage.no om hvorfor man trenger en bok om barnevern i barnehagen. Jeg snakker bl.a. om at barn er prisgitt oss voksne, at barnehagepersonalet og andre voksne må være barnas advokater.  Det betyr at vi både må ville og kunne hjelpe sårbare barn. – All den […]

Små barn er prisgitt voksne

21.11.2019 ble jeg intervjuet av #Barnehage.no om hvorfor man trenger en bok om barnevern i barnehagen. Jeg snakker bl.a. om at barn er prisgitt oss voksne, at barnehagepersonalet og andre voksne må være barnas advokater.  Det betyr at vi både må ville og kunne hjelpe sårbare barn. – All den djevelskapen som voksne folk kan finne på å gjøre med unger. Særlig når vi snakker om seksuelle overgrep.  Det å ødelegge unger.  Det er veldig opprørende.

Skjermdump fra Barnehage.no. Bilder: Universitetsforlaget og Privat

Les hele intervjuet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *