Kategorier
Digital historiefortelling

Boston – DST conference

I september 2015 går den 6. internasjonale konferansen om digital historiefortelling, Voices og Change, av stabelen. Stedet er Smiths College i Boston, Massachusettes. Nærmere bestemt i Northampton, ca 3,5 times kjøretur fra Logan International Airport i Boston. Jeg har nylig fått melding om at mitt paper «Digital storytelling (DS) – a powerful tool for individual […]

I september 2015 går den 6. internasjonale konferansen om digital historiefortelling, Voices og Change, av stabelen. Stedet er Smiths College i Boston, Massachusettes. Nærmere bestemt i Northampton, ca 3,5 times kjøretur fra Logan International Airport i Boston.

Jeg har nylig fått melding om at mitt paper «Digital storytelling (DS) – a powerful tool for individual and collective learning in a workplace-based educational setting» er akseptert for presentasjon å konferansen, og ser med spenning fram til å møte kolleger fra hele verden som alle er opptatt av digital historiefortelling.

dst2015
Voices of Change.Skjermdump fra konferansens nettsider (khh)

Det er fortsatt mulig å registrere seg som deltaker, men fristen for innsending av arbeider for presentasjon er gått ut. Les mer om konferansen på: http://dst2015.org/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *