Kategorier
Digital historiefortelling løpende faglig aktivitet

Voices of change nærmer seg!

I disse dager teller jeg ned til Digital Storytelling-konferansen Voices of change i Boston, Northampton 25.-27.september. Min presentasjon handler om refleksjon og læring – både den individuelle students og barnehagens læring – ved bruk av digital historiefortelling. Jeg håper å få jobbet fram en bra presentasjon og ser fram til å møte over 250 kolleger […]

I disse dager teller jeg ned til Digital Storytelling-konferansen Voices of change i Boston, Northampton 25.-27.september. Min presentasjon handler om refleksjon og læring – både den individuelle students og barnehagens læring – ved bruk av digital historiefortelling. Jeg håper å få jobbet fram en bra presentasjon og ser fram til å møte over 250 kolleger fra over 20 land, for deling av kunnskap og digitale historiefortellinger.voc

Jeg sakser følgende fra siste informasjon fra sekretariatet:
Over 250 people are expected for the upcoming Voice of Change conference in Massachusetts representing over 20 countries, and practitioners and researchers from a broad range of fields and contexts. The program will include some 45 panel presentations with 150+ presenters, a keynote address by noted civil rights and cultural activist Jane Sapp, a Saturday night performance featuring New York’s Peace Poets, Jane Sapp, 2050 Legacy and the Performance Project, and various screenings and exhibitions of digital stories.

Fullstendig konferanseprogram finner du her.

kristin_boston

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *