Arrangementer

Her finner du innlegg om arrangementer hvor matforskere ved SIFO deltar eller er med som arrangører.

  • Lokalmatdagen 2024
    Salgslaget inviterer til Lokalmatdagen 2024, med innlegg fra blant andre SIFO-forskerne Virginie Amilien og Gunnar Vittersø. Lokalmatdagen går av stabelen mandag 22. april på Røverstaden i Oslo. Programmet varer fra kl. 9.00 til kl. 16.00. SIFOs Virginie Amilien ser på hva «lokalmat» betyr, hvorfor ulike definisjoner brukes og flere andre viktige momenter i vurderingen av …
  • Verksted for å danne et matråd i Oslo-regionen
    Velkommen til verksted for å danne et matråd i Oslo-regionen i regi Fusilli-prosjektet ved OsloMet.
  • 7. september: Lofoten som bærekraftig matdestinasjon – seminar og workshop
    Hvordan kan vi få forbrukere til å kjøpe mer lokalprodusert mat, og hvordan skal vi gjøre denne maten lønnsom for bønder og fiskere? Hvordan kan ulike aktører innen mat- og reiseliv samhandle om å fremme Lofoten som matdestinasjon? Kan vi få til en utvikling som tar hensyn til bærekraftig utnytting av de lokale ressursene og …
  • 16.-17. august: SIFO og FoodLessons på Arendalsuka 2023
    Prosjektet FoodLessons ved SIFO, OsloMet ønsker velkommen til to dager med debatter, foredrag, film, omvisninger og smaksprøver under Arendalsuka! I 2021 samlet Regjeringen seg om en felles visjon for matnasjonen Norge: I 2030 er mat en kilde til matglede, stolthet, god helse og fellesskap i hele befolkningen, og er et synlig element i turistlandet Norge. …