Bilde av en salat med friske grønnsaker. Photo by Nadine Primeau on Unsplash compressed

Matforskningsmiljøet ved SIFO er involvert i flere ulike prosjekter innen et vidt spekter av temaer som bærekraft, helse, ernæring, inkludering, kultur og tradisjon, produksjon og produktutvikling, dagligvarehandel, markedsføring, politikk, teknologi og digitalisering.

Bildet viser en bolle som det legges mat i
Bildet viser en åpen bok
Bildet viser ulike kjøkkenredskaper

Siste nytt fra matforskningen på SIFO:

Annechen Bahr Bugge Arne Dulsrud Atle Wehn Hegnes Beredskap By/land bygdeliv bær Bærekraft destinasjonsutvikling Fisk fiske forbruk fornøyelse friluftsliv fritid Gunnar Vittersø Handlevaner Hanne Torjusen hytte jakt Kjøtt Kosthold og ernæring kostråd kulturformidling Lokalmat Matarv Mathistorie Matkultur Matmerking Matproduksjon Matsikkerhet Matsystemer matvarepriser Vegetar Virginie Amilien Økologisk