Fullførte prosjekter

FoodProFuture

Prosjektperiode

  • Start: 01.03.17
  • Slutt: 28.04.21

Hovedmålet med prosjektet er å utvikle en kunnskapsplattform for optimal produksjon og utnyttelse av norske proteinrike vekster. Disse vekstene kan utgjøre råvarene i gode, helseriktige og attraktive plantebaserte matvarer med høyt proteininnhold.

Klikk her for å lese mer om prosjektet FoodProFuture

Food2Gather

Prosjektperiode

  • Start: 02.05.19
  • Slutt: 02.11.21

Det europeiske prosjektet Food2Gather undersøker hvilken rolle mat spiller i å skape det offentlige rom.

Klikk her for å lese mer om prosjektet Food2Gather

Fremtidens måltidskonsepter

Prosjektperiode

  • Start: 04.01.21
  • Slutt: 01.07.21

Dette prosjektet skal legge et kunnskapsgrunnlag for utvikling av sunne og spiseklare takeaway-produkter og måltider som appellerer til urbane forbrukere.

Klikk her for å lese mer om prosjektet Fremtidens måltidskonsepter – sunn og næringsrik take-away mat

Organic-PLUS

Prosjektperiode

  • Start: 01.05.18
  • Slutt: 01.04.22

Formålet med prosjektet er å finne nye erstatninger for en rekke innsatsmidler og metoder som i dag er omstridte, men tillat brukt i økologisk landbruk.

Klikk her for å lese mer om prosjektet Organic-PLUS

PLATEFORMS
  • Start: 01.05.18
  • Slutt: 01.04.21

Forskningsprosjektet PLATEFORMS har som mål å skape innsikt i hvordan matpraksiser i hjemmet påvirkes av nye plattformer for matinnkjøp, og hvordan dette kan bidra til et mer bærekraftig forbruk av mat.

Klikk her for å lese mer om prosjektet PLATEFORMS: Hvordan kan nye plattformer for matinnkjøp bidra til et mer bærekraftig matforbruk?

SafeConsume

Prosjektperiode

  • Start: 01.04.17
  • Slutt: 31.03.21

Prosjektet «SafeConsume» skal bidra til å redusere risikoen for matbårne sykdommer hjemme på kjøkkenet.

Klikk her for å lese mer om prosjektet SafeConsume