Fullførte prosjekter
FoodProFuture
Prosjektperiode
- Start: 01.03.17
- Slutt: 28.04.21
Hovedmålet med prosjektet er å utvikle en kunnskapsplattform for optimal produksjon og utnyttelse av norske proteinrike vekster. Disse vekstene kan utgjøre råvarene i gode, helseriktige og attraktive plantebaserte matvarer med høyt proteininnhold.
Food2Gather
Prosjektperiode
- Start: 02.05.19
- Slutt: 02.11.21
Det europeiske prosjektet Food2Gather undersøker hvilken rolle mat spiller i å skape det offentlige rom.
Fremtidens måltidskonsepter
Prosjektperiode
- Start: 04.01.21
- Slutt: 01.07.21
Dette prosjektet skal legge et kunnskapsgrunnlag for utvikling av sunne og spiseklare takeaway-produkter og måltider som appellerer til urbane forbrukere.
Organic-PLUS
Prosjektperiode
- Start: 01.05.18
- Slutt: 01.04.22
Formålet med prosjektet er å finne nye erstatninger for en rekke innsatsmidler og metoder som i dag er omstridte, men tillat brukt i økologisk landbruk.
PLATEFORMS
- Start: 01.05.18
- Slutt: 01.04.21
Forskningsprosjektet PLATEFORMS har som mål å skape innsikt i hvordan matpraksiser i hjemmet påvirkes av nye plattformer for matinnkjøp, og hvordan dette kan bidra til et mer bærekraftig forbruk av mat.
SafeConsume
Prosjektperiode
- Start: 01.04.17
- Slutt: 31.03.21
Prosjektet «SafeConsume» skal bidra til å redusere risikoen for matbårne sykdommer hjemme på kjøkkenet.