Emneintegrert PAL-læring på Facility Management 

Prosjektleder: Ellen Nygard, Handelshøyskolen ved OsloMet
Prosjektperiode: desember 2020- desember 2023

Bakgrunn
Tiltaket skal utvikle et nettbasert emne for etter- og videreutdanningsstudenter innenfor fagfeltet Facility Managment. Emnet skal være ett av i alt to emner innen Facility Managment, som tilbys ved Handelshøyskolen ved OsloMet. Emnet heter BALV3700 Pedagogisk ledelse og ressursutvikling, og skal gi studentene ferdigheter i å lede læringsarbeid samt å gi opplæring. Emnet utvikles spesielt med tanke på studenter som studerer ved siden av full jobb. Som del av tiltaket prøves det også ut bruk av Peer Assisted Learning (PAL). Studieverkstedet har støttet dette arbeidet i første gjennomføring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *