Har du forslag til et godt delprosjekt?

Den gode studentopplevelsen er en strategisk satsning som går fram til 2023 hvor vi skal jobbe for å fjerne snublesteiner og grus, løse felles utfordringer og ha et OsloMet perspektiv. Det er studentens trivsel, læringsutbytte og faglige prestasjoner som avgjør hvorvidt OsloMet lykkes med å skape den gode studentopplevelsen. Derfor er det avgjørende å ta studentenes brukeropplevelser og perspektiv. Det er en stor digitale komponent i programmet, og man skal i stor grad utforske og velge digitale løsninger.

Programmet skal hvert år åpne opp for innspill og søknader fra ulike fagmiljø til hvordan vi kan møte utfordringer vi står overfor. Til høsten åpner vi igjen for nye søknader om tilskudd til å igangsette delprosjekter og tiltak. Vi vil i tillegg invitere til workshop for de som er nysgjerrige og interessert i å søke støtte gjennom programmet.

Søknadsfrist blir 1.oktober og nettskjema blir tilgjengelig etter sommeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *